Restaurangstudenter

OM OSS

Socialt arbetsintegrerande företag 

Restaurangstudenter

Restaurangstudenter drivs av BRA Service Sverige AB som är ett arbetsintegrerande socialt företag. 

Företaget ägs av David Nilsson som är social entreprenör och matälskare. I styrelsen sitter också Andreas Nilsson som har stort engagemang i sociala frågor och lång erfarenhet av uppdrag som privat kock på Östermalm.


Vi startade konceptet restaurangstudenter i maj 2020 för att kunna möta restaurangernas behov i coronakrisen och ge jobb till unga som fått uppehållstillstånd från gymnasielagen. Då som nu träffar vi många restauranger som behöver hjälp vid sjukdom, ledighet eller när extra många gäster kommer.  Samtidigt är unga med  uppehållstillstånd från gymnasielagen klara med sin restaurangutbildning - redo att börja arbeta. 


Vi började då erbjuda restauranger att hyra utbildade och motiverade restaurangstudenter för kort eller lång tid precis när de behöver det. En schysst, prisvärd och flexibel bemanning som Sverige och din restaurang tjänar på. 

David och Andreas Nilsson driver Restaurang - studenter
David och Andreas Nilsson driver Restaurang - studenter
Restaurang - studenter drivs av BRA Service Sverige AB som är ett socialt arbetsintegrerande företag. Företaget ägs av David Nilsson, social entreprenör och matälskare. I ledningen sitter Andreas Nilsson, utbildad kock med lång erfarenhet på Östermalm som privat kock, tillsammans med David Nilsson.

Våra mål

Restaurangstudenter har två mål. Dels ge en prisvärd och flexibel lösning för restauranger vid sjukdom, ledighet eller arbetstoppar. Dels ge unga som har uppehållstillstånd från gymnasielagen en möjlighet att komma in på arbetsmarknaden med målet att få en fast anställning. Helt enkelt en schysst deal för unga och för restauranger som gör att alla i Sverige får plats att bidra med skatt till vår välfärd. 


Arbetsintegration innebär att vi rekryterar, coachar och anställer främst personer med uppehållstillstånd genom gymnasielagen som har svårt att komma in på arbetsmarknaden. Vi jobbar även med unga och vuxna som har uppehållstillstånd genom asyl eller på annat sätt har erfarenhet eller utbildning inom restaurang. 


Som socialt arbetsintegrerande företag vill vi gör stor nytta i samhället. Därför återinvesterar vi vinsten i företaget och skapar integrerade och riktiga jobb. Vi är därför stolta och glada att kunna presentera en schysst bemanning till alla restauranger, med våra fantastiska restaurangstudenter.


Få en prisvärd, schysst & flexibel lösning när någon är sjuk eller ledig. Hyr utbildade och motiverade restaurangstudenter med uppehållstillstånd enligt gymnasielagen. Det tjänar du och Sverige på! 


08-122 04 230

Restaurangstudenter drivs av

BRA Service Sverige AB

Copyright © BRA Service Sverige AB, Restaurangstudenter. Alla rättigheter förbehållna, Org.nr: 559255-20 29