Restaurangstudenter

Utbildade & motiverade restaurangstudenter

VÅRA TJÄNSTER

Schysst, prisvärd och flexibel bemanning

Prisvärt

Med restaurangstudenter får du mer valuta för pengarna än hos andra bemanningsföretag. Hos oss får du utbildad, driven och motiverad personal till ett konkurrenskraftigt pris. Har du redan bemanning på din restaurang? Låt oss ge en offert på ett mer prisvärt alternativ!


Flexibelt

Våra restaurangstudenter kan på mycket kort varsel hjälpa till både i köket, serveringen och disken vid arbetstoppar, sjukdom eller ledigheter. Bara för några timmar eller lite då och då. Vi hjälper till där det behövs när du behöver det. Vi finns i hela Stockholms län.  


Schysst

När du bemannar med restaurangstudenter ger du jobb till utbildade och motiverade unga som har uppehållstillstånd från gymnasielagen.  Du hyr personalen och får en prisvärd och flexibel lösning i coronakrisen. En schysst deal för Sverige som din restaurang tjänar på.  

Få en prisvärd, schysst & flexibel lösning när någon är sjuk eller ledig. Hyr utbildade och motiverade restaurangstudenter med uppehållstillstånd enligt gymnasielagen. Det tjänar du och Sverige på! 


08-122 04 230

Restaurangstudenter drivs av

BRA Service Sverige AB

Copyright © BRA Service Sverige AB, Restaurangstudenter. Alla rättigheter förbehållna, Org.nr: 559255-20 29