Restaurangstudenter

Priser


Prisvärd lösning vid sjukdom eller ledighet


Motiverad restaurangstudent som är redo att hugga i där det behövs. Löser lätt städning, diskning och enklare köksuppgifter med god arbetsledning. Våra juniora köksbiträden går 2:a året på restaurangprogrammet eller går en pågående måltidsbiträdesutbildning. Restaurangstudenterna har minst 10 veckors praktik med sig som från olika restauranger.  En hjälpreda helt enkelt med grundläggande kunskaper.


Pris från: 264 kr/h     

Stresstålig, flexibel person som inte är rädd att hugga i både i köket, disken och ta hand om städningen. Van vid storkök och hanterar det mesta med god arbetsledning och tydliga instruktioner. Våra köksbiträden går sista året på sin utbildning och har minst fyra månaders praktikerfarenhet från olika restauranger. 


Pris från:  295 kr/h      

Färdigutbildad restaurangstudent med flera månaders arbetslivserfarenhet. Arbetar självständigt utan problem i köket. Flexibel och kunnig person som också hjälper till i disken eller med städningen när det behövs. 


Pris från: 320 kr/h  

Servisen

Behöver du extra hjälp i servisen? Våra restaurangstudenter kan hjälpa dig med enklare serveringen. Ta hjälp av våra trevliga restaurangstudenter som gärna hjälper till när ni behöver extra personal. Våra restaurangstudenter har utbildning i xxxxx


Pris från: 295 kr/h     

Överrekrytering

Efter en tids bemanning med en restaurangstudent kan du rekrytera över studenten till en fast anställning eller en visstid. Väljer du att rekrytera över studenten till en fast anställning betalar du bara en symbolisk summa, som vi använder för att hjälpa fler in på arbetsmarknaden.


Alla priser är exkl. moms och OB-tillägg. . 

Få en prisvärd, schysst & flexibel lösning när någon är sjuk eller ledig. Hyr utbildade och motiverade restaurangstudenter med uppehållstillstånd enligt gymnasielagen. Det tjänar du och Sverige på! 


08-122 04 230

Restaurangstudenter drivs av

BRA Service Sverige AB

Copyright © BRA Service Sverige AB, Restaurangstudenter. Alla rättigheter förbehållna, Org.nr: 559255-20 29